dijous, 20 d’octubre del 2016

SEVILLA


                                                     
BON DIA! Avui començem el post a les 8:30 del matí, però aixo no és lo més important, el més important es que avui parlarem de una altre ciutat, en aquest cas, continuarem amb ESPANYA i farem la ciutat de Sevilla, que és la capital de Andalusia,es una ciutat molt maca. Jo he anat per setmana santa aquest any, el 2016 i es una ciutat molt interessant.
Sevilla, és la capital de Andalusia, i es molt maca. Ja que té uns carrers molt macos i uns monuments impresionants, com la catedral, l'ajuntament, el parlament d'Andalusia...
Com jo vaig anar per setmana santa, hi havien les "Procesiones" que és com una cavalcada relgigiosa de la religio  Cristiana que consisteix en cavalcar, un Crist i la Verge que hi ha a cada germanitat. Les persones que cavalquen porten un tratge que és com una túnica i una caputxa cap a dalt. Surten de la iglesia on esta la verge i el  crist, fan la cavalgata i tornen a etrar. I com que vaig anar per setmana santa, hi havien cada dia, a les tardes la ciutat estava plena de gent molt mudada. I passaven aquestes cavalgades a cada moment. El dijous sant, era el dia  que li diuen la  Madrugá que surten les cofradies més importants de la ciutat a fer una Proccessió per tota la ciutat, i duren tota la nit, surten a la una de la matinada i arriben a les 12 del migdia.
Sevilla es molt maca i hos recomano anar.



adeeu
                                                                                                                      Marta :)


Resultat d'imatges de sevilla semana santa      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada