diumenge, 16 d’octubre del 2016

BARCELONA

Avui, començerem per BARCELONA, una de les ciutats més importats  de Espanya. Barcelona, es la meva ciutat preferida, i, per a mi, és la ciutat més maca d'europa i del mon sençer. Aquesta ciutat està situada a la costa del est d'Espanya i es una ciutat encantadora.

Té monuments importants com la Sagrada Familia, la casa Batlló, la Pedrera, la catedral... Aquests son els més importants però també hi ha d'altres.
A Barcelona, hi ha el mercat del Born, que antigament, era un mercat, on la gent de la ciutat anava a comprar el menjar i hi havien  peixateries, fruiteries, carnisseries... i quan el van anar a reformar, van trovar restes de la Ciutat de Barcelona quan era conquerida pels romans.

També hi han museus com el museu Picasso, el museu de Joan Miró i molts més.
El que a mi m'agrada més de Barcelona és passejar pel portal de l'Àngel, per el Carrer de Gràcia, per plaça Catalunya, per el barri del Born, per rambla Catalunya...

Barcelona és una ciutat molt visitada per turistes, i sempre que hi vas, n'està ple.

Bueno, espero que hos hagi servit i entretenit aquest text sobre Barcelona, hos he explicat una micxa de la seva historia, de els punts més macos de la ciutat, i fins aquí el text d'avui, espero que hos hagi agradat, i fins un altre, ADEEEU :)

                                                                   
Resultat d'imatges de barcelona                                                                                                               

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada